Перейти до основного вмісту

Огляд модного жіночого чохла Linear Biskitt для iPhone 4/4S

Яскравий, свіжий, білий чохол у чорний горох Linear Biskitt для iPhone 4/4S – зразок чудового дизайну від компанії SGPCase. Чохол підходить для обох моделей iPhone, залишаючи відкритими кнопки керування та порти для входу роз'ємів.

Назва кожного кольору моделей присвячені назвам собак.

  • Чорний горох - Dalmatian,
  • рожевий – Maltese,
  • блакитний – Spits,
  • зелений – Welsh Corgi.

Конструкція чохла Linear Biskitt для iPhone 4/4S

Чохол складається з трьох частин: задньої панелі, верхньої та нижньої рамки бампера. Колірна палітра складається з 11 відтінків кольорів, які можна поєднувати один з одним.

В пакувальному пакеті на вас чекають три ласі частини аксесуару, з ніжного і міцного пластику. Ви з легкістю одягнете смартфон у чохол, забезпечивши надійний захист гаджета. Задня панель чохла надійно кріпиться двома частинами бампера, які замикаються на корпусі.

У нижній частині чохла передбачено виріз для порту входу роз'єму зарядного пристрою. На лівій стороні корпусу є отвір для регулювання гучності, увімк/викл дзвінка, що збігається з моделями iPhone 4/4S. У верхній частині аксесуара знаходиться отвір для блокування смартфона, отвір для входу роз'ємів навушників та крихітного отвору для мікрофона. На задній панелі є витончений виріз відеокамери, обрамлений чорним кантом. Колір окантовки збігається з кольором гороху на чохлі.

Чохол Linear Biskitt для iPhone 4/4S, по-справжньому стильний і гідний чохол, надійний захист смартфона. У комплект входить захисна плівка на екрані.