Перейти до основного вмісту

Огляд оригінального Smart Cover для iPad Mini

Новий Smart Cover компанія Apple представила світу презентації нового покоління iPad. Тоді ж був представлений новий iPad Mini та зменшена обкладинка Smart Cover для нього. Сьогодні ми коротко розповімо Вам про переваги та недоліки цього аксесуара. І так приступаємо до огляду смарткавера для iPad Mini.

Оригінальна якість Apple плюс незамінний функціонал

Принципових відмінностей між повно розмірним та міні Smart Cover немає. Щоправда, через свій невеликий розмір обкладинка складається з 3 секцій, замість чотирьох у старшого брата. Обкладинку для компактного Айпада можна також використовувати як підставку для планшета, при перегляді відео, фото або читання книг.

Смарткавер для iPad Mini обзавівся новим кріпленням

Ще одна відмінність полягає в тому, що в міні-обкладинці відсутній металевий шарнірний механізм кріплення. Чохол кріпиться з планшета за допомогою магнітів, покритих шаром поліуретану. Порівнюючи два ці кріплення, можна сказати, що велика обкладинка кріпилася міцніше і не їздила по ребру планшета, як це можна спостерігати Smart Cover для iPad mini.

З зворотного боку, чохол оброблений шаром замші, яка дбайливо доглядає екран планшета і видаляє забруднення, розлучення і відбитки пальців.

Пам'ятайте, Смарткавер захищає лише екран планшета

Елегантний та витончений чохол-обкладинка Smart Cover для iPad Mini від Apple, як і раніше, не може захистити задню сторону планшета, а призначений для захисту екрану. Для більш високого захисту гаджета слід звернути увагу на аксесуари інших виробників. А якщо ви шанувальник яблучних девайсів, то можете вибрати обкладинку з палітри наступних кольорів: світло-сірий, темно-сірий, рожевий, зелений, блакитний. Виготовлений Smart Cover із міцного поліуретану, якість якого перевірена часом на попередніх моделях.