Перейти до основного вмісту

Огляд ретро-чохла для iPhone 5 - Twelve South BookBook із чорної шкіри

У величезному різноманітті аксесуарів для гаджетів Apple помітно виділяються унікальні, неповторні чохли компанії TwelveSouth. Бренд орієнтований на виробництво оригінальних аксесуарів із нестандартним дизайном. Чохол-книжка для iPhone 5/5S BookBook від компанії TwelveSouth перетворить ваш смартфон на мініатюрну книгу в шкіряній палітурці.

Книга в руках чи телефон?

Дизайн аксесуара повністю повторює всі деталі друкованого видання і спочатку навіть вводить спостерігача в оману. Настільки достовірно виглядає "книга".

Фото в цьому Вас переконають:

Досконалий і лаконічний

У продажу є кілька варіантів дизайну. На фото: чорний BookBook із вінтажною палітуркою із зістареної шкіри. Смартфон щільно сидить у корпусі чохла. Внутрішнє оздоблення з м'якої замші перешкоджає появі подряпин та потертостей на мобільному пристрої.

Жорсткий каркас книжки забезпечує захист смартфона від ударів та падінь. Виробник уже випустив удосконалену модель BookBook, в якій передбачено виріз для камери. Чохол дуже зручний у використанні, тому що поєднаний з гаманцем, в який поміщаються кілька пластикових карток, грошові купюри і т.д.

Чохол для справжніх поціновувачів

Стильний дизайн та висока якість чохла - книжки BookBook подарують вам приємні відчуття та увагу оточуючих. Зазначимо, що BookBook у класній, якісній упаковці, чудово виглядає як подарунок.