Перейти до основного вмісту

OnePlus 7T і Huawei Mate 30 – як вам новий тренд на камери у смартфонів?

У Мережі активно обговорюють інформацію про новий тренд цього сезону – круглий фотомодуль. Схоже, що OnePlus йде в ногу з часом, обладнавши свій флагман OnePlus 7Т круглим трендовим блоком основної камери. Днями авторитетним джерелом витоків і концептмейкером @OnLeaks була представлена візуалізація девайсу.

Ідею підтримав ресурс PriceBaba, опублікувавши якісні рендери та 3D-концепт OnePlus 7T з трьома камерами. Об'єктиви розташовані горизонтально всередині розділених областей круглого блоку). Модель оснащена великим 6,5'' дисплеєм з краплеподібним вирізом для фронталки, одягнена в скляно-металевий корпус, на правій грані збереглася клавіша зміни режимів. Пристрій зображено в розмірах: 161,2 мм x 74,5 мм x 8,3 мм.

Передбачається, що OnePlus 7Т оснастять Optic AMOLED-дисплеєм (дозвіл Full HD+) з вмонтованим дактилоскопічним датчиком, чіпсетом Snapdragon 855+, ОЗУ - 8/12 ГБ, ПЗУ - 128/256 ГБ, батареєю на 4000 м з ширококутним об'єктивом, ОС Android 9 Pie з Oxygen OS та подальшим оновленням до Android 10. Можливий також випуск модифікації OnePlus 7T Pro.

Камеру такого ж типу отримали флагмани від Huawei- Mate 30 та Mate 30 Pro . Можливо, такий дизайн нагадує об'єктив від професійних камер... Apple не змінює місця розташування даного модуля.