Перейти до основного вмісту

OnePlus Nord - перший смартфон компанії з більш доступною ціною - характеристики та вартість

Компанія OnePlus представила новий OnePlus Nord, інформація про який з'являлася у численних витоках. Практично всі характеристики пристрою вже відомі, тому уточнимо деталі та підіб'ємо підсумки. OnePlus Nord - це більш доступна модель, яка стане гідним альтернативним варіантом.

Характеристики ВанПлюс Норд

Апарат оснащений 6,44" дисплеєм Fluid AMOLED з роздільною здатністю Full HD+, 7-ми ядерним чіпсетом SoC Snapdragon 765G, що працює у зв'язці з ОЗУ - 8 ГБ і 12 ГБ, ПЗУ - 128 ГБ і 256 ГБ, що розширюються за рахунок карт 5G, На тильній стороні розташований четверний модуль, що включає головну камеру Sony IMX586 - 48 Мп, ширококутний об'єктив - 8 Мп, макро сенсор - 2 Мп і датчик визначення глибини - 5 Мп. IMX616 – 32 Мп та ширококутний об'єктив – 8 Мп 105°.

OnePlus Nord не отримав сертифікату удароміцності військового стандарту MIL-STD-810G та сертифікату захисту від пилу та вологи IP. Тим не менш, виробник підкреслив, що смартфон пройшов серйозні випробування міцності, дроп-тести і навіть вплив штучного поту. Керівник OnePlus стверджує, що OnePlus Nord демонструє гідний захист та здатність занурення під воду до 30 см протягом 30 секунд. Проте, про офіційні гарантії не йдеться.

Доступні варіанти та кольори

На ринки Індії та Європи OnePlus Nord вийде 4 серпня. Модель із ОЗУ – 8 Г та ПЗУ – 128 ГБ оцінили у €399, версія із ОЗУ – 12 ГБ, ПЗУ – 256 ГБ коштує €499. Офіційний продаж OnePlus Nord на українському ринку поки не запланований. Але у нас точно з'являться дані телефони. Ми українці любимо все ексклюзивне Тому, iOK вже хоче вам запропонувати: