Перейти до основного вмісту

Оригінальні сумки конструктори Unit Portables для Apple iPad, Macbook

Якою має бути сумка для унікальних, у своєму роді планшетів Apple iPad та ноутбуків Apple Macbook?

Відразу після придбання планшетного комп'ютера, яблучного смартфона або плеєра iPod у нас виникає бажання та необхідність не розлучатися з ними. У нашому стрімкому житті, з довгими переїздами і переміщеннями, портативні девайси наражаються на небезпеку струсів і падінь.

Понад зручна та унікальна сумка Unit Portables

Швейцарські дизайнери зі Стокгольма плідно попрацювали над створенням ідеальної сумки для ваших технічних засобів, сумки, що поєднує захист від зовнішніх впливів і стильну сучасну форму. Компанія Unit Portables, по праву, може пишатися своїм творінням.

Переваги сумки Unit Portables

Сумка – конструктор вигідно виділяється серед аксесуарів для Apple гаджетів. Універсальна багатофункціональна конструкція сумки робить її незамінною для комфортного використання електронних пристроїв.

Креативні сумки Unit для MacBook та iPad продумані до дрібниць. Кожна деталь має призначення, а конструкція враховує ергономічні особливості людини. Дуже містка, з головним відсіком і кишенями для зарядки, перехідника, телефону та інших потрібних дрібниць, вона ще надасть індивідуальність і неповторність вашому стилю.

Міцний матеріал, стійкий до деформації та стирання, яскрава палітра кольорів, демократична ціна – характеристики, які вивели Unit Portables на перші позиції у рейтингу продажів. А сумка у синьому кольорі визнана найкращим продуктом місяця (констатує Computer Arts Magazine)