Перейти до основного вмісту

Перемикання музики на iPhone

Не всі знають, що в iPhone є безліч способів перемикання музики. Деякі з них можуть вам стати дуже корисними, наприклад на холоді, коли не дуже комфортно знімати рукавички, перемикати і перемикати пальцями.

5 способів перемикання музики в iPhone

1) Перший і найпоширеніший спосіб це робити в додатку iPod/Музика (у кого як підписано). Тут пояснень ніяких не буде, ви це й самі вмієте запустити музику і натиснути на стрілочки .

2) При подвійному натисканні на кнопку HOME в розблокованому режимі потрібно прокрутити всі відкриті вікна, щоб побачити віджет управління iPod/Музика .

3) Не всі знають, що за допомогою стандартної гарнітури також можна керувати треками: 1 натискання - відтворення або пауза, 2 натискання - наступний трек, 3 натискання - попередній трек.

4) Якщо слухати музику в режимі блокування, і натиснути 2 рази кнопку HOME , то у верхній частині екрана з'явиться вікно в якому можна перемикати музику.

5) Найцікавіший метод і найпрактичніший на холоді це метод «Страхування» . Щоб його активувати, потрібно зайти в Налаштування - iPod/Музика - Струшування . Тепер ви можете потрусити iPhone і вбудований акселерометр переключить саму пісню.

Ось так ми розібрали всі відомі нам методи управління музикою в iPhone. Приємного прослуховування.