Перейти до основного вмісту

Перевага вінілових наклейок Qsticker для iPhone 4

Коротко про головне! Кожна покупка має бути виправданою! Наш інтернет магазин може аргументовано переконати купити вінілову наклейку для iPhone .

Переваги вінілових наклейок Qsticker:

1. У комплекті зі стікером Ви знайдете - наклейку для задньої кришки та передньої панелі смартфона і навіть наклейку для кнопки. Заставки на робочий стіл Ви можете легко завантажити з нашого сайту. Таким чином, Ви повністю зміните вигляд iPhone.

2. Ми ретельно підібрали розміри наклейок для кожної моделі iPhone. Стікер підійдуть для iPhone 3G, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPhone 4S. На жаль, у кого є дідок iPhone 2G, вініл можна наклеїти лише на задню кришку.

3. Запатентована технологія 3M дозволить легко наклеїти Qsticker та легко видалити, не залишаючи слідів клею на корпусі смартфона. Наклеїти наклейку зможе кожна, навіть 7-річна дитина. Як наклеїти наклейку, відео.

4. Стикер наклеюється без бульбашок! У разі невдалого нанесення, бульбашки забираються легким розгладжуванням поверхні наклейки. Повітря знаходить вихід мікро каналами і вся наклейка лягає ідеально рівно на iPhone.

5. Qsticker на iPhone не завадить використовувати інші аксесуари. Чохли, футляри, бампера, док станції Ви також зможете використати.

6. Стікера Qsticker також є чудовим захистом від подряпин та потертостей, що дозволить Вам зберегти товарний вигляд Айфона на тривалий час. А якщо купити захисну плівку для екрана iPhone , Ваш телефон у броні з усіх боків! Увага! Плівка повинна клеїтись вже поверх вінілової наклейки.