Перейти до основного вмісту

Перші рендери Moto Z2 Force та деякі характеристики

У мережі з'явилися рендери майбутнього флагмана Леново - Moto Z2 Force , надані Стівом Хеммерстоффером (@OnLeaks) та ресурсом Android Authority. Матеріалом для зображень є CAD-файли, тому не видно справжнє забарвлення пристрою та деякі подробиці дизайну (логотип Lenovo на межі відсутній). Тим не менш, багато деталей відмінно проглядаються.

Дактилоскопічний датчик залишився під дисплеєм і став акуратнішим, порівняно з першим поколінням Moto Z . Задня кришка виконана із пластику, а смужки або вставки із пластику, змінилися пластиковим ободом навколо корпусу.

На нижній грані розміщені USB Type-C та 3,5 мм аудіопорт, який був відсутній у минулорічному апараті. Корпус девайса буде тоншим на 1,09 мм, ніж у попередньої моделі – 5,99 мм проти 7 мм. Подивимося, яку батарейку отримає девайс і чи технологія ShatterShield залишиться.

На задній поверхні видно конектори для функціональних задніх кришок Moto Mods. Це говорить про те, що девайс сумісний зі старими модулями. Як і раніше, випирає, але вже подвійний фотомодуль, виступає на 2,51 мм. Збільшилися розміри смартфона: 156,32 мм х 76,36 мм замість 155,9 мм х 75,8 мм. Колишнім залишився розмір екрану – діагональ 5,5 дюймів.