Перейти до основного вмісту

Перший ігровий ноутбук від Razer

Компанія Razer користується величезною популярністю у геймерів і не дивно, що вона випустила максимально тонкий ноутбук преміум класу. До речі, якщо придивитися в ньому можна дізнатися MacBook Pro , тільки колір повністю чорний з зеленими відмітними елементами.

Технічні характеристики

Серцем ноутбука є процесор останнього покоління архітектури Intel Core (Haswell), який крім того, що є продуктивним, так ще й енергоефективний. Відеокартою є NVIDIA GeForce GTX 765M. Встановлено швидку оперативну пам'ять розміром 8 гігабайт, а за пам'ять для збереження даних відповідає SSD ємністю 128 Гб.

Серед інших технічних характеристик можна зустріти підтримку BlueTooth 4.0 та Wi-Fi 802.11a/b/g/n, які об'єднані в мережеву карту Killer NIC N1202 від Qualcomm, три порти USB 3.0, клавіатуру Anti-Ghosting власної розробки, 1.3-мега камеру, підтримку HDMI 1.4a, батарею ємністю 70 Вт * год. Габарити пристрою такі: 345*235*16,8 мм. Вага не така вже й велика - 1,8 кг. Працює ноутбук від Razer під керуванням Windows 8.

Вартість Razer Blade починається від $1799 і може бути збільшення залежно від того, який обсяг внутрішньої пам'яті для користувача буде встановлений. Можливо буде придбати цей ноутбук ще й із SSD на 256 або 512 Гб.