Перейти до основного вмісту

Підбірка найкращих чохлів для Apple iPhone 5

Вихід нового iPhone 5 викликав безперечний інтерес дослідників його якостей та характеристик. Регулярно з'являються матеріали про надійність або ненадійність корпусу 5 Айфон до механічних пошкоджень. Тематичні ресурси та ЗМІ оголошують про результати дроп-тестів та інші витончені експерименти над "новонародженим" пристроєм. Передплатники нашого блогу вже поінформовані про потертості фарби та подряпини на деякій кількості телефонів. Всі ці новини навіюють думки про забезпечення захисту дорогого девайсу.

Декілька найстильніших, надійних і красивих чохлів для iPhone 5.

Деякі з цих чохлів вже надійшли у продаж, а деякі ще готуються. Кожен власник нового iГаджету знайде в цьому широкому спектрі захисних аксесуарів щось для себе, відповідно до своїх смаків і можливостей. Ряди аксесуарів для Apple пристроїв постійно поповнюються і ми висвітлюватимемо їх у наших публікаціях.

Hard Core від Ballistic

Наднадійні чохли Hard Core від Ballistic давно мають успіх для попередніх моделей iPhone. Виконані з міцного силікону вони виглядають дуже переконливо. Для нового яблучного смартфона компанія виготовила кілька ліній захисних аксесуарів. Найнадійніший із них чохол Hard Core, випущений у широкій палітрі кольорів, його ціна - 60 дол.

Smooth від Ballistic

Надтонкий чохол для iPhone 5 від Ballistic. Відрізняється незвичайною конфігурацією та яскравою кольоровою гамою. У комплект входять контрастні за кольором кутові бампери. Коштує аксесуар 30 дол.

Flex від Belkin

Чохол Flex із силікону від Belkin лаконічного дизайну з рельєфною поверхнею. Модні кольори та пара чохлів у комплекті безумовно привертають увагу. Ціна – 20 дол.

Shield від Belkin

Чохли серії Shield із жорсткого полікарбонату дуже тонкі та дуже міцні. Дивовижні та веселі забарвлення роблять аксесуар незвичайним і виділять вас серед натовпу. Коштує чохол 30 доларів.

Madison Quilted від Case-Mate

Case-Mate приготувала вишуканий аксесуар Madison Quilted для iPhone 5. Гладка, м'яка стьобана шкіра, прикрашена кристалами Сваровські, зробить ваш девайс дорогоцінною прикрасою та свідченням витонченого смаку. Ціна шикарного аксесуара – 70 дол.

WorkMate від Cygnett

Двошаровий ударопоглинаючий чохол - це супер надійний захист для корпусу iPhone 5. Привабливий дизайн чохла, він виглядає немов камуфляж для смартфона, і демократична ціна - 30 дол. залучать чимало покупців.

Chevron від Griffin

Тонкий чохол на iPhone 5 із полікарбонату з яскравим геометричним візерунком для творчих людей, любителів нестандартних рішень. Такий аксесуар прикрасить ваше життя та захистить смартфон від механічних впливів. Його ціна всього 25$.