Перейти до основного вмісту

Підсумки презентації Apple 2019 – нові iPhone, Watch та iPad

10 вересня Apple анонсувала свої осінні новинки у "Театрі Стіва Джобса". Купертинівці представили оновлення ключових гаджетів та розповіли про сервіси.

iPhone 11

Нове покоління iPhone представлене трьома пристроями, діагоналі та зовнішній вигляд яких залишилися колишніми.

Базова версія iPhone 11 отримала подвійну камеру та новітній чіпсет A13 Bionic. Фронтальна камера демонструє можливість запису 4К-відео та слоу-мо. iPhone 11, вартістю 699 доларів, став дешевшим на $50. м Моделі iPhone 11 Pro та iPhone 11 Pro Max оснащені оновленим екраном з покращеною контрастністю та яскравістю. Смартфони оснащені потрійним основним модулем, серед яких новинка – камера з ультрашироким об'єктивом. м Apple реалізувала в софті для зйомки опцію "Нічний режим" та технологію Deep Fusion для деталізації знімків.

Флагмани укомплектовані новими адаптерами для прискореного заряджання, а батарея збільшила час роботи смартфонів на 5 год.

Ціна не змінилася. iPhone 11 Pro коштує від $999, а iPhone 11 Pro Max – від $1099.

Apple Watch Series 5

Дизайн смартгодин також не змінився, тепер, моделі топової лінійки Edition представлені в титановому і керамічному корпусі. Екран, що має динамічну частоту оновлень, працює постійно.

Автономність годинника залишилася незмінною - до 18 год в активному режимі або 2-3 дні звичайного носіння. Усередині встановлено компас, про очікуваний трекінг сну, мови не було.

Вартість Series 5 починається від $399 за модель з GPS, годинник з LTE оцінили в $499. Ціна елітних версій дорожча. Так, Watch у корпусі із сталі чорного кольору, створені за участю Hermès, пропонуються за $1299.

Цікаво, що Apple знизила вартість третього покоління. Series 3, 2017 року випуску. Тепер, годинник можна придбати за $199. Девайси демонструють менший екран та нижчу автономність.

iPad

Apple представила оновлення найпростішого і доступного планшета, збільшивши його екран до 10,2 дюймів, і він отримав назву iPad 10,2 або iPad 7.

Девайс працює на чіпі A10 Fusion, що використовується в iPhone 7 та iPhone 7 Plus. Пропонується підтримка клавіатури ($159) та стілус (за $99).

Головною фішкою iPad є його ціна: від $329 за модель із ПЗУ – 32 ГБ та Wi-Fi. Сервіси

Нові підписні сервіси

Apple провела повноцінну презентацію нових підписних сервісів.

Apple Arcade

Apple Arcade – підписка на ігри за $4,99/міс, безкоштовно протягом першого місяця.

Наразі пропонуються понад 100 тайтлів, із щомісячним поповненням бібліотеки.

Ігри запускаються на Apple TV, Mac, iPad та iPhone. Сервіс почне працювати з 19 вересня у 150 країнах, зокрема, в Україні.

Apple TV+

Apple TV+ - підписка на кіно та серіали за $4,99/міс. Перший місяць без оплати. Як подарунок, при придбанні будь-якого нового пристрою: iPhone, Mac, iPod touch, Apple TV або iPad, виробник обіцяє ще 1 рік безкоштовного використання сервісу.

З 1 листопада контент поступово з'явиться у 100 країнах світу. Поки що, у списку сервісу фільми: The Morning Show з Дженніфер Еністон, серіал See з Джейсоном Момоа, науково-фантастичний міні-серіал For All Mankind, документальний The Elephant Queen та інші.