Перейти до основного вмісту

Планшет iPad Mini із чистого золота, розкіш не для кожного.

Днями був представлений золотий Apple iPad Mini із жовтого та рожевого дорогоцінного металу. Чи не здається Вам, що це лише свідчить про респектабельність яблучних гаджетів?

Важко не погодитися з тим, що супер портативна версія 10-дюймовий iPad - унікальний продукт, що не має нічого спільного з аналогами інших виробників. І 7-дюймовим мініатюрним планшетам на Android із ним не зрівнятися.

Золотий Apple iPad Mini

Приголомшливе враження справляє порівняння звичайного планшета із золотою моделлю iPad mini . Компанія з Лондона компанія Gold and Co представила першу дорогу версію iPad mini.

Чисте 24-каратне золото покриває поверхню мініатюрного планшета. Складно визначитися який, із двох представлених версій, краще. Айпад із жовтого золота, як золотий злиток, притягує погляди оточуючих. Ніжна версія із рожевого золота підійде гламурним дівчатам.

Розкішному планшетнику ще не склали ціни. Презентація золотого iPad mini відбулася у торговому демонстраційному павільйоні The Collector's Palace, торговельно-розважальному центрі, м. Дубай, ОАЕ.

Раніше виготовлений цією компанією золотий iPhone 5 коштував 5000 доларів, це допоможе зорієнтувати вас у ціні на золотий iPad mini. Слід зазначити, що такої честі удостоюються лише яблучні гаджети, що свідчить про попит цих респектабельних пристроїв.