Перейти до основного вмісту

PodCase - чохол для iPhone для одночасної зарядки смартфона та навушників AirPods

Команда розробників, яка нещодавно створила смарт-годинник Pebble, проект якого успішно був запущений на краудфандинговій платформі Kickstarter, а потім куплений компанією Fitbit, представила новий високотехнологічний продукт. Це чохол PodCase для iPhone, з можливістю підзарядки як смартфона, так і бездротових навушників AirPods.

Задник чохла оснащений кріпленням для навушників, виконаних у формі внутрішнього силуету кейсу для AirPods, що входить у комплект зі смартфоном. Можливо, така система позбавляє PodCase витонченості, але корисна функціональність аксесуара компенсує цей недолік.

Творці PodCase оснастили його вбудованою батареєю на 2500 мАг, яка в 40 разів збільшить час роботи AirPods, а 4,7 iPhone 7 вдвічі. Крім того, PodCase обладнаний конектором USB-C, для заряджання чохла. Цей універсальний порт дозволяє підключити аксесуар до MacBook та новітніх MacBook Pro.

Доки триває робота зі збору коштів, PodCase можна замовити за 79 доларів. Після надходження кейсу в продаж його ціна підніметься до 99 доларів. Реліз девайсу заплановано на лютий 2018 року. Поки що, чохол пропонується для моделей iPhone 7 та 7 Plus. У перспективі буде створено чохол для iPhone 8.