Перейти до основного вмісту

Полімерний ТПУ/TPU чохол, що це?

Може Ви вже зустрічали в описі характеристик, наприклад, деяких аксесуарів для смартфонів або планшетів, такий матеріал, як "Полімер ТПУ/TPU"? Якщо зустрічали і не знаєте, що це за фрукт, тоді ця стаття для Вас. А якщо не зустрічали ще – також для Вас :)

Досить поширені зараз чохли із пластику, гуми, силіконової гуми (або просто, по-народному, силіконові). Відомо, що пластикові чохли можуть мати відмінний ступінь прозорості, але вони не еластичні. У свою чергу, гумові та силіконові чохли мають відмінну еластичність, але низький ступінь прозорості. Чи можливо об'єднати ці дві переваги воєдино? Відповідь: так, звичайно, це тепер можливо завдяки полімерним ТПУ/TPU чохлам !

Переваги

Термопластичні поліуретани (ТПУ). Клас пластмас з безліччю відмінних властивостей: високий ступінь еластичності та прозорості, опір до зношення, легкої деформації та жиру.

Міцність. Незалежно, як чохол стиснути, перекрутити, втім, познущатися з нього руками, він буде " залишатися у формі " .

Тонкість. Такі чохли можуть бути досить тонкими, що зовсім не завадить зручності пристрою, наприклад, такого елегантного, як iPhone 5 .

Фіксація. Завдяки ідеальній фіксації та відсутності липкості (властиво силіконовим чохлам), такий чохол не збиратиме пил і вислизатиме у вас з рук, завдяки чому зменшується ризик пошкоджень пристрою.

Відсутність запаху. Відсутній "матеріальний" запах, який властивий більшості чохлів із гуми та силікону.