Перейти до основного вмісту

Порівняння часу роботи від батареї iPhone 7 Plus з Galaxy Note 7

Автор каналу MW Technology порівняв тривалість роботи iPhone 7 Plus та Samsung Galaxy Note 7 в автономному режимі. Експериментатор зазначає, що взяв для випробувань південно-корейський флагман із партії з вибухонебезпечною батареєю. Зауважимо, що iPhone 7 Plus отримав батарейку на 2900 мАг, а Galaxy Note 7 має батарею на 3500 мАч і більший дисплей і його роздільну здатність.

І так тести

У першому тесті автор включив на обох апаратах фільм через програвач VLC. За підсумками, iPhone 7 Plus витримав 14,7 годин перегляду відео, а Galaxy Note 7 –15,6 годин. Формат відео не уточнюється.

Другий етап тестування проводив бенчмарк, досліджуючи час роботи та швидкість графіки в іграх. Результат iPhone 7 Plus - 184 хвилин і 3222 кадрів, у Galaxy Note 7 - 218 хвилин і 1505 кадрів. Відставання продуктивності апарату Samsung автор пояснює високою роздільною здатністю дисплея.

Нагадаємо, що Apple оголосила публіці про збільшення часу роботи iPhone 7 та iPhone 7 Plus, яке забезпечене поєднанням більш ємної батареї та прогресивного чіпсету з енергоефективним чіпом A10 Fusion.

Час роботи iPhone 7 на 2 години більше, ніж у iPhone 6s , а iPhone 7 Plus на годину випереджає iPhone 6s Plus.