Перейти до основного вмісту

Порівняння дизайну iPhone 4 з 4S

На перший погляд два смартфони від Apple практично однакові. Глянцевий скляний корпус з алюмінієвим обідком. Але є й дрібні відмінності, пов'язані зі зміною конструкції антени нового iPhone 4S.

Дизайн двох моделей практично не розрізнити

Розміри Айфонів:

Розміри залишилися колишніми – 115,2х58,6х9,3 мм. Тим не менш, iPhone 4S є трішки важчим, 140 р. в порівнянні з 137 р. свого попередника.

Як можна відрізнити iPhone 4 від 4S?

Однак невелика зміна дизайну все ж таки є. Як видно на цьому знімку, iPhone 4S кнопки відключення звуку і регулювання гучності опущені трохи нижче в порівнянні зі старшою моделлю (ми порівнюємо GSM варіант смартфона). Дуже дріб'язкова різниця, майже не відчутна. Але, на превеликий жаль, не всі захисні чохли від 4 Айфона будуть сумісні з новою моделлю смартфона. Деякі чохли мають точні отвори під кнопки для iPhone 4, тому не завжди підійдуть для новішої версії.

Також, зазнала зміни антена нової моделі смартфона. Як заявляє Apple, власники нового смартфона більше не зможуть скаржитися на поганий сигнал прийому антени, якщо міцно затиснути Айфон у руці, на що скаржилися власники iPhone 4. Міф це чи реальність, але з iPhone 4S така ситуація більше не можлива.

Крім цих незначних зауважень, дизайн обох телефонів ідентичний: розміщення динаміка та мікрофона, камер, кнопки Home та блокування у двох телефонів від Apple не змінилося. З першого погляду дуже легко переплутати моделі iPhone 4 та iPhone 4S. Будьте пильні. :)