Перейти до основного вмісту

Порівняння дизайну Meizu M3 з Meizu M2 mini

У Пекіні, 25 квітня, дебютував смартфон Meizu M3 , приймач Meizu M2 (у країнах СНД та Україні – це смартфон Meizu M2 mini ). Представлена модель Meizu M3 працює на платформі Flyme OS powered by YunOS і призначена для продажу в Піднебесній.

Чекаємо на міжнародну версію Meizu M3 Mini

Ми з цікавістю вивчаємо ексклюзивний китайський смартфон, тому що на міжнародний ринок вийде апарат Meizu M3 Mini, на базі Android із Flyme OS, з ідентичними M3 характеристиками. Передбачається, що девайс оснастять 2,5D-склом з екраном 5 дюймів, 720p, ОЗУ - 2 або 3 ГБ, ПЗУ - 16 або 32 ГБ, модулями - 5 Мп і 13 Мп. Покращена модель отримає дактилоскопічний датчик mTouch, ємну батарейку, продуктивніший чіп Helio P10 MT6755. Корпус пристрою, можливо, буде виконаний із металу. Але загадувати рано. Китайці люблять дивувати останнім часом.

Тепер подивимося на фото M3 та M2 Mini

Порівняємо характеристики Meizu M3 з Meizu M2 Mini

Порівнюючи характеристики дебютанта Meizu M3 та його попередника Meizu M2 mini, слід відзначити суттєві відмінності пристроїв. Дисплей M2 mini оснащений плоским склом без олеофобного покриття, з низькою якістю кольору, Ємність батарейки нижче на 370 мАг, продуктивність чіпсету MediaTek MT6735, відносно MT6750, менша. Доступна тільки версія з ОЗУ – 2 Гб та ПЗУ – 16ГБ. Поступається якість камери. У наступних публікаціях ми представимо вам знімки, зроблені M3 та M2 mini.