Перейти до основного вмісту

Порівняння iPhone 2G з iPhone 7 - дизайн, фото, характеристики

Створення першого iPhone у 2007 році, приніс Apple величезний успіх. За 9 років популярність бренду неймовірно зросла, а яблучні смартфони стали законодавцями мобільної моди.

Порівняння дизайну iPhone 7 та iPhone 2G

Повертаючись до витоків, слід зазначити, що створення першого iPhone далося нелегко. Розробники з Купертіно витратили 2,5 роки життя, а Apple – 150 млн дол. В результаті, на виставці MacWorld 2007 з'явився ексклюзивний смартфон Apple.

Задня панель пристрою була виконана з алюмінію з невеликою пластиковою вставкою для антен, GSM-приймача та Wi-Fi/Bluetooth. Новачок, без фізички традиційної клавіатури, з екраном, яким можна управляти за допомогою пальців, відразу викликав інтерес покупців. Перші 700 000 апаратів розкупили одразу, у день початку продажу. .

Перший iPhone був комфортним з'єднанням плеєра, мобільного телефону і ПК. Апарат отримав 3,5-дюймовий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 480 x 320 р, чіпсет ARM 11 з частотою 412 МГц, ОЗУ – 256 МБ, камеру – 2 Мп та ОС iPhone OS.

Є порівняння та якість фото

Порівнюючи першу модель із сучасними Apple-смартфонами, неможливо не захопитися дивовижним перетворенням простого апарата у високотехнологічний пристрій з безмежними можливостями.

iPhone 7 - найкращий серед яблучних смартфонів

Актуальний iPhone 7 став піком розвитку айфону. Смартфон отримав 4-ядерний чіпсет Apple A10 Fusion із частотою 2,4 ГГц, його продуктивність у 120 разів перевищує процесор першого айфона, ОЗУ – 2 ГБ, модуль камери – 12 Мп з оптичним стабілізатором та новітню ОС OS 10.

Тепер відео порівняння iPhone 7 з iPhone 2G

Відеоблогер EverythingApplePro.зняв ретроспективний ролик з історією еволюції від iPhone 2G до iPhone 7.