Перейти до основного вмісту

Порівняння камер iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5 – яка краща?

Однією з сильних сторін iPhone 5s є відмінна якість фото і відеозйомки. Збільшився на 15% сенсор камери смартфона, оптика забезпечена апертурою F2.2.

Як порівнювали якість фото смартфонів?

Допитливі блогери сайту iСlarified досліджували якість зйомки нового iPhone 5s та порівняли її з iPhone 5 та iPhone 5c. Текстові зображення були отримані в різних місцях та умовах: макрозйомки, вранці, ввечері, на вулиці, в приміщенні.

Приклади фото iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 5

Перед Вами знімки трьох красивих кольорів, зроблені дуже близько. Відчутної різниці немає. Однак у нашій команді знайшлися люди, для яких iPhone 5S зайняв перше місце. Можливо, через те, що він недавно придбав новинку. :)

iPhone 5S iPhone 5C iPhone 5

Помітно різницю під час зйомки в нічний час

Помітно покращення якості знімків у вечірній час або за недостатнього освітлення. Роль подвійного LED-спалаху iPhone 5s важко переоцінити, з її допомогою отримані природні кольори і чіткість.

Фото зроблене iPhone 5S

Фото зроблене iPhone 5C

Фото зроблене iPhone 5

Отже, хто чемпіон? Робимо висновки.

При порівнянні iPhone 5C і iPhone 5 , які наповнені практично однаковою начинкою, особливої відмінності як знімки не виявлено. Ви зможете зробити висновок, розглянувши фотографії, отримані за допомогою iPhone 5, iPhone 5c і iPhone 5s, в однакових умовах.