Перейти до основного вмісту

Порівняння на відео OnePlus 5 з iPhone 7 Plus та Galaxy S8+

Новачок OnePlus 5 успішно продається з кінця червня і отримує позитивні відгуки користувачів. Зараз, смартфон пропонується в чорному та сірому варіантах з ОЗУ – 6 та 8 ГБ, ПЗУ – 64 та 128 Гб Тепер, стало відомо про швидкий вихід золотої версії, яка за тим поповниться моделями інших кольорів Виробник прагне одержати максимальну віддачу від випуску нового флагмана.

Пропонуємо вашій увазі розпакування OnePlus 5, який можна замовити, з доставкою з Китаю, на сайті GearBest.com зі знижковими купонами - OnePluHG та OnePlu).

Комплект складається із смартфона, потужної зарядки, кабелю USB-C, документації, наклейок, голки для лотка SIM. У комплектацію не входить захисний чохол. Відомо, що виробник продає, цілком пристойні аксесуари окремо. Автор ролика спробував порівняти OnePlus 5 з iPhone 7 Plus і зробив висновок про схожість в області камер, але абсолютно різне візуальне і тактильне відчуття.

Крім того, журналіст відзначив плавну та швидку роботу оболонки, відсутність нагріву апарату. Практика покаже, чи зможе апарат справлятися з іграми при постійних 30/60 fps. Ось кілька прикладів знімків OnePlus 5.