Перейти до основного вмісту

Порівняння швидкості заряджання iPhone 8, iPhone X та Samsung Galaxy Note 8

Журналісти ресурсу Tom's Guide склали список флагманів 2017 року, що заряджаються найшвидше. Смартфони Apple не стали лідерами, але продемонстрували добрі результати. У випробуваннях брали участь: iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhone X, OnePlus 5T, LG V30, Google Pixel 2, Galaxy Note 8.

Для тестування Android-смартфонів використовувалися зарядні пристрої з функцією швидкісної зарядки, що входять до комплекту девайсів. У тестуванні батарей Apple-смартфонів застосовувалися адаптер на 29 Вт і кабель USB-C.

  • Випробування проходили у два етапи. Спершу повністю розряджені смартфони заряджалися 30 хвилин. На другому етапі апарати заряджалися одну годину.
  • Найшвидше зарядилася батарея OnePlus 5T - 59% за 0,5 години та 93% за годину. Друге місце у LG V30 з результатом - 53% та 86%. У п'ятірку переможців увійшли флагмани Apple, серед яких найшвидше зарядна батарейка виявилася у iPhone X.
  • Тим не менш, при випробуванні зі стандартними зарядками, що входять до комплекту, новітні iPhone (2017) продемонстрували найгірший результат.
  • Через півгодини, ємність батареї iPhone 8 поповнилася на 30%, iPhone 8 Plus – на 26%, а iPhone X – лише на 17%. При годинній підзарядці - 58%, 55% та 37%, відповідно.
  • Таким чином, для прискорення зарядки власникам iPhone необхідно придбати спеціальні аксесуари.