Перейти до основного вмісту

Порівняння зовнішності MacBook, MacBook Air та MacBook Pro

Новий "яблучний" ноутбук MacBook з 12-дюймовим отримав гідну начинку та привабливий дизайн. Роботу комп'ютера забезпечує процесор Broadwell Core M, якісна IPS-матриця з роздільною здатністю 2304×1440 пікселів, яку інженерам Apple вдалося розмістити в тонкій екранній панелі (всього 0,88 см).

Щодо дизайну пристрою, фахівці iMore відзначили, що новий MacBook продовжив стиль попередніх моделей, MacBook Air і MacBook Pro і став проміжним варіантом між 13-дюймовим і 11-дюймовим ноутбуками. Компактні габарити пристрою досягнуто за рахунок вузьких бічних рамок. Важить ноутбук 920 грам, товщина – 13,1 мм. Перетворення торкнулися логотипу Apple, тепер яблучко не підсвічується та виготовлено з металу. MacBook виконаний у тій же колірній гамі, що iPhone та iPad: Доступні версії золотого, сріблястого та сірого кольорів. Комп'ютер має двосторонній USB-роз'єм стандарту Type-C.

У Росії вже відкрито попереднє замовлення на 12-дюймовий MacBook. Ціна машини знаходиться в діапазоні від 100 000 до 135 000 рублів.