Перейти до основного вмісту

Представлено нову колекцію навушників Apple Beats By Dre «Active»

Нова серія навушників Apple Beats Tour2, Beats by Dr. Dre Solo2 Wireless, Beats Powerbeats2 Wireless вийшла із фірмовим знаком "Active". Аксесуари виконані в сучасних блакитному, жовтому та червоному кольорах. Виробник представив нову лінійку у Twitter-акаунті.

Beats Tour 2

Витончений дизайн моделі Tour 2 захоплює. Відмінна якість звуку, комфортне використання, зручне розташування у вусі, знімні вушні дужки - характеристики ідеального аксесуара для прослуховування музичних композицій. Ціна новинки - 129,95 доларів.

Beats Solo 2 Wireless

Навушники Solo 2 Wireless виконані у вигляді двох чаш з м'якими накладками та вбудованим акумулятором, що підтримує роботу пристрою протягом 12 годин. Пристрій передає чіткі природні звуки, глушить зовнішні шуми. Навушники Solo 2 Wireless – аксесуар з низьким рівнем енерговитрат. Ціна – 299,95 доларів.

Powerbeats2

Модель Powerbeats2 – легкі навушники з витонченими завушними дужками, працюють від акумулятора 6 годин. У навушниках є пульт та мікрофон, для керування музикою та прийому вхідних дзвінків. Ціна – 199,95 доларів.

Навушники серії Beats By Dre можна замовити у американському відділенні Apple Store.