Перейти до основного вмісту

Представлений iPad mini Retina від Apple

Компанія Apple на осінній презентації 2013 року представила чимало пристроїв, які заслуговують на увагу. Зустрічайте iPad mini , який отримав довгоочікуваний Retina-дисплей!

Відмінності в дизайні iPad mini Retina від попередньої моделі

Дизайн нового яблучного планшета формату "міні" не отримав змін у порівнянні з попередником. При вимкненому білому iPad mini Retina його дуже легко переплутати з білим iPad mini. Щодо чорного кольору, то він був замінений на космічний сірий, як у топовому яблучному смартфоні. Довгоочікувана золота версія не з'явилася і залишилася привілеєм лише для iPhone 5S . За рахунок відсутності змін у габаритах, чохли для iPad mini чудово підходять і до Retina-версії планшета.

Продуктивність iPad mini Retina

Різниця між iPad mini та iPad mini Retina у продуктивності настільки велика, як між iPad 2 та iPad 5 (iPad Air). Оновлений планшет отримав процесор Apple A7 і M7, та й вся інша начинка порівняльна з такою, як у iPhone 5S. На жаль (або на щастя), iPad mini Retina не отримав сенсор відбитків пальців, зате з'явилася 128-гігабайтна модель. І звичайно, головним нововведенням став дисплей Retina, щільність пікселів якого практично така ж, як і в Retina-дисплеях яблучних смартфонів.