Перейти до основного вмісту

Про компанію Realme, яка продає найдостойніші бюджетні смартфони з Китаю

У популярного Xiaomi Redmi з'явився гідний конкурент, який за 7 місяців вийшов на четверту позицію рейтингу в Індії, а його продажі склали 8% ринку. І ми більш ніж впевнені, що бренд незабаром з'явиться в Україні. Йдеться про дочірній бренд Оппо. Величать їх ім'ям Realme .

Трохи історії Realme

У травні 2018 року стартував запуск суббренду китайського виробника Oppo - компанії Realme, пристрої якого орієнтовані на ринок країн, що розвиваються, в тому числі Індії. Realme розвивається на базі виробничих потужностей Oppo в Індії та розташовується в ціновому діапазоні - від 145 доларів до 290 доларів.

Концепція Oppo схожа з Xiaomi з Redmi - це бюджетники та середняки призначені для "молодіжної аудиторії з упором на оригінальний стиль і сучасні технології!. Головні фішки Realme - висока продуктивність, тривалий час роботи та низька вартість.

За перші 7 місяців свого існування Realme вдалося продати 4 млн. смартфонів і вийти семи країнах Азії. Наприкінці 2018 року компанія посіла 4 місце на індійському ринку з часткою 8%, у 2019 році продажі Realme стартували в Піднебесній, Великій Британії та Росії.

У чому успіх Realme?

На думку індійського видання Eoto Tech, успіх Realme полягає в наступному:

  1. Низька вартість смартфонів з високими, для свого рівня пристроїв, технічними характеристиками,
  2. Зручний інтерфейс ColorOS на Android від Oppo та відсутність реклами в додатках, на противагу Xiaomi.
  3. Достойні для бюджетних апаратів, камери, що забезпечують якісні фото: подвійний фотомодуль на 13 Мп та 2 Мп у Realme 3 з нічним режимом зйомки та Google Camera.
  4. продуктивність. Завдяки реалізації дисплея HD+ з роздільною здатністю 720p, розробники встановили малопотужний чіпсет, що знизило вартість девайсу.
  5. Привабливий дизайн Realme, створений на основі напрацювань Oppo, – задня кришка з оригінальним малюнком.