Перейти до основного вмісту

Просунутий чохол для Galaxy S9+ з додатковою батареєю - ZeroLemon

Днями стартують продажі Samsung Galaxy S9+. Початок релізу запланований на 16 березня. Тим часом, виробники аксесуарів вже пропонують потенційним покупцям гаджета, розширити його можливості за допомогою ZeroLemon – чохла для Samsung S9+

Новий чохол обладнаний власним акумулятором Li-Po на 5200 мАг, що дозволить йому більш ніж удвічі продовжити роботу смартфона. За заявою виробника, аксесуар продовжить на 30 годин розмовний режим, на 115 годин – режим очікування, на 61 годину – режим прослуховування музики, на 18 годин – режим перегляду відео, на 12 годин – ігровий режим.

Для увімкнення/вимкнення "запасний" батарейки, на задній поверхні девайсу передбачена спеціальна кнопка, яка також відображає рівень заряду.

Проте, за таких вражаючих можливостей, чохол має досить громіздкі розміри. Габарити ZeroLemon: 162,8 мм 76 мм 19,8 мм, при вазі 136 грам.

Поки чохол доступний лише в США, за ціною - 80 доларів. На даному етапі, він продається суттєво дешевше. Для покупців, що оформили попереднє замовлення, аксесуар пропонується за 39,99 доларів. Чохол ZeroLemon сумісний лише з пристроями на Snapdragon 845. Це означає, що для моделі модифікацій S9+ із Exynos 9810 він не підійде.

Зазначимо, що флагманські смартфони Samsung Galaxy S9+, подібно до попередніх моделей, оснащені батареєю на 3500 мАг. Сподіваємось на новий Snapdragon 845, виробник якого Qualcomm обіцяв підвищення його енергоефективності на 30%.