Перейти до основного вмісту

Придбати iPhone дешево. Чи це можливо в Україні?

Часто зустрічається ситуація, коли другу чи знайомій людині даєш на пару хвилин потримати в руках білий iPhone 3Gs або молодшу модель 3G (не кажу вже про білий iPhone 4), і відразу ж зароджується думка судячи з захоплення та очей людини, яка тримає в руках телефон від Епл, все, попався... Не зможе перебороти захоплення і точно захоче купити iPhone. :) У більшості випадків так і виходить! А що тут дивного? Міцний, стильний корпус, великий екран із найкращим сенсором серед конкурентів, найзручніша операційна система. Багато ще можна перераховувати переваг Епл Айфон. Але перейдемо до теми статті.

Як купити iPhone дешево в Україні? Чи це можливо?

Щоб купити iPhone дешево Вам потрібно запастися терпінням і прочитати наступні пункти. комусь вони будуть корисні, комусь ні, деякі з них несуть ризик втратити гроші, або заплативши гроші за телефон, Вам можуть доставити в коробці кілька камінців, а не Айфон. :) І так, перші пункти, найдешевші у списку:

  1. Поїхати за кордон, наприклад, купити iPhone в США.
  2. Замовити iPhone з Америки за допомогою Ebey, Amazon (інтернет-аукціонів)
  3. Скористайтеся спеціальними інтернет магазинами в Україні, які пропонують купити iPhone бу з Америки.
  4. Купити iPhone форуму, дошці оголошень.
  5. Купити новий iPhone в Інтернеті
  6. Купити новий iPhone у магазині.

Перший спосіб буде найдешевшим, але більшість не зможе ним скористатися. Бо їхати до США заради Айфона коштуватиме дорожче втричі. :) А ось побувати по роботі або у родичів і за одне захопити з собою два Айфони, - добряча справа. :)

Але, якщо ви хочете купити iPhone дешево , є сенс замовити iPhone у Києві у компаній, які займаються доставкою з Америки. Наприклад, наш інтернет магазин iPhone пропонує великий вибір, як нових iPhone так і б/у. Телефон який Вам сподобався, Ви можете подивитися у своїх руках. Що позбавляє Вас шахрайства з боку інтернету.

Замовити iPhone з Америки за допомогою Ebay, варіант який допоможе Вам купити дешево Айфон. Але, аукціони мають багато підводних каменів. Наприклад, вам можуть надіслати зовсім іншу модель телефону. Або надіслати Айфон в дуже поганий стан, хоча на фото аукціону Ви вибрали і заплатили гроші за телефон у відмінному стані. Нещодавно був випадок, коли прислали в коробці замість телефону пару каменів... Так що, цей спосіб, як купити дешево Айфон, схожий на лотерею. І ще чекати Вам доведеться від двох тижнів, а за доставку заплатити приблизно 50 доларів.

Висновок. Я ж рекомендую звернути увагу на 3 спосіб. Якщо вибрати хороший інтернет магазин, який продає iPhone, можна зробити відмінну покупку за низькою ціною. Зверніть увагу на наш інтернет-магазин iPhone ми пропонуємо купити Айфон дешево будь-якої моделі. В наявності є як б/у, так і нові моделі за низькою ціною. Для кожного телефону зроблено якісні фотографії із описом зовнішнього вигляду. Таким чином, Ви можете бути впевнені, що придбаєте Айфон у хорошому стані, і що вас не обдурять.

На фото 3 моделі Apple iPhone. Отак вони випрасують. І їх легко купити у Києві! :)