Перейти до основного вмісту

Ремонтопридатність Google Pixel 3 на низькому рівні - процес розбирання

Днями почнуться продажі Google Піксель 3 і Піксель 3 ІксЛ , а автори iFixit вже роздобули смартфон для проведення тестів. Нагадаємо, що новачок одягнений у скляний корпус, забезпечений водозахистом стандарту IP68, технологією бездротової зарядки та подвійною фронтальною камерою.

Ремонтопридатність 4 з 10

Дослідження нутрощів девайсу показали низьку ремонтопридатність Pixel 3/3XL, в порівнянні з його попередником Pixel 2 XL. Фахівці оцінили цей показник у 4 бали з 10 (у Pixel 2 XL – 6 балів). Дуже трудомістким виявився процес заміни екрана, для якого тепер необхідно повністю розібрати смартфон. Для ремонту інших складових необхідно ретельно відклеювати та приклеювати задню панель. Майстри відзначили і ряд переваг Pixel 3 iFixit: наявність еластичного клею для кріплення батареї та гвинтів T3 Torx, для кріплення ключових компонентів.

Вердикт

В цілому, девайс показав типові для флагманських моделей 2018 результати: Смартфони Samsung Galaxy S9 +, Huawei P20 і LG G7 ThinQ заробили 4 бали з 10, OnePlus 6 - 5/10, а iPhone XS - 6/10. Дивіться відео розбирання Pixel 3.