Перейти до основного вмісту

Розпаковуємо чорну модель Apple iPod touch 5G

Компанія Apple почала продажі плеєрів iPod touch 5G та iPod Nano 7G. На своїй презентації у вересні вони не сказали точну дату початку продажу, а обмежилися лише неточним "середина жовтня". Для замовлення на сайті обидві новинки стали доступні відразу після анонсу.

Оснащений iPod touch 4-дюймовим екраном, швидкодію забезпечує процесор A5 (той же як і в iPhone 4) Флеш пам'ять має обсяги від 32 до 64 ГБ. З комунікації є Bluetooth та Wi-Fi. Все це поміщається в корпус товщиною 6мм і має вагу 88 грам. Також із новими touch йдуть у комплекті навушники EarPods.

iPod touch має новий двосторонній 8-піновий роз'єм Lightning. Камера на 5 МПікс з автофокусом забезпечує чудові фотографії, а задне підсвічування та LED спалах допомагають робити знімки навіть у темряві. Відповідно до специфікацій, заряду батареї має вистачати на 40 годин прослуховування музики, та близько 8 годин перегляду відео.

Попередник iPod touch був лише у двох колірних варіантах: чорний та білий. Цього разу п'яте покоління виконане вже у шести кольорах: жовте, чорне, блакитне, біле, червоне, рожеве. На території США ціна на плеєр з об'ємом пам'яті 32 ГБ пам'яті буде 299 $, версія з 64 ГБ коштуватиме 399 $.