Перейти до основного вмісту

Розпакування, комплектація та живі фото Meizu Pro 7 та Pro 7 Plus

Днями Meizu випустила Pro 7 і Pro 7 Plus - флагманські апарати, вперше оснащені 10-ти ядерним чіпсетом MediaTek Helio X30 з відеочіпом PowerVR від Imagination Inc.

Характеристики Meizu Pro 7

Головними перевагами новинок став вражаючий дизайн, що включає додатковий 1,9” AMOLED-екран (роздільна здатність 536 х 240 р) та подвійний модуль, що складається із сенсорів Sony IMX386 – 12 Мп, що вперше використовується китайським брендом. Поки технічні дані девайсів проходять всебічне тестування, ви можете оцінити зовнішній вигляд нових апаратів на фото розпакування, представлених моделлю "матовий чорний". Зазначимо, що у продаж вийдуть, також золотистий, полірований чорний, червоний (Pro 7) і сріблястий (Pro 7 Plus) апарати.

Виробник запакував нові девайси в чорну коробку незвичайної форми з виділеним написом Meizu Design. Під верхньою кришкою знаходиться тонке відділення з апаратом та шпилькою для SIM-картки. За ним розташовані інші складові комплекту Pro 7, що складаються із зарядного пристрою, кабелю USB Type-C, документів та чохла з логотипом Meizu із прозорого пластику.

Захисний чохол Meizu Pro 7 буде надійно оберігати додатковий екран і торці від механічних пошкоджень. На презентації були показані сценарії використання дисплея: для передачі поточної інформації (час, погода, кроки та інше), повідомлень, а також використання як дзеркало, зйомки селфі або MP3-плеєра.

Ціни на Meizu Pro 7 в Україні.

Поки що немає точних відомостей, але є надія, що в Україну Pro 7 і Pro 7 Plus надійдуть у вересні. У Піднебесній смартфони продаватимуться по 428 та 503 доларів (2880 та 3380 юанів) за модель Pro 7 та 532/607 доларів (3580 та 4080 юанів) за Pro 7 Plus.