Перейти до основного вмісту

Розпакування та комплектація Meizu E2, дивимося що є в коробці

Сьогодні відбулася прем'єра нового смартфона Meizu E2. Новачок отримав привабливий, оновлений дизайн і нестандартний чотиридіодний спалах з функцією оповіщень.

Що в коробці з Meizu E2 + комплектація

Перед покупкою мобільного апарата потрібно знати його комплектацію, для цього потрібно поритися у коробці. Що ми зараз зробимо. Надаємо вам фотографії всього, що є в коробці з Меїзу Е2.

Нагадаємо характеристики та ціни

Основні характеристики девайсу складаються з 5,5" Full HD-екрана, чіпсета MediaTek Helio P20, ОЗУ - до 4 ГБ, ПЗУ - до 64 ГБ, фотомодулів - 13 Мп і 8 Мп, дактилоскопічного датчика, батарейки ємністю 3400 мАч 6.0.

У піднебесній Meizu E2 буде продаватися за 188 та 232 долари (1300 та 1600 юанів) відповідно до обсягу системного накопичувача. Географія продажів пристрою поки не повідомляється.

Реальні фотографії Meizu E2

Смартфон в металевому корпусі представлений у чорному, сріблястому золотом варіантах. Китайські оглядачі вже роздобули моделі всіх трьох кольорів та представили добірку якісних живих знімків. Крім того, ви можете переглянути фотографії розпакування девайсу. І не забувайте про те, що на iOK вже є дизайнерські чохли для Meizu E2 . В наявності.