Перейти до основного вмісту

Рукавички для керування iPhone та Android-пристроями від BEARTek

Гаджети не перестають надихати виробників створювати унікальні аксесуари для Apple , Android та Windows Phone. А фантазії винахідників, здається, немає межі.

Справжньою бомбою стали "інтелектуальні рукавички" - новий проект компанії Blue Infusions Technologies, з які дозволяють дистанційно керувати iPad, iPhone, iPod або Android пристроями.

Як працюють рукавички?

Вказівний, середній та безіменний пальці рукавичок забезпечені спеціальними контактними місцями. З'єднуючи їх з великим пальцем, ланцюг замикається і надходять сигнали для керування мобільним девайсом. Рукавички підключаються за допомогою мережі Bluetooth. Аксесуар забезпечений літійно-іонним акумулятором, що забезпечує безперервну роботу протягом 80 годин.

У дивовижних рукавичках ви зможете в умовах сильного морозу, холоду приймати дзвінки, відтворювати музику та керувати гучністю та ін. Аксесуар розрахований на всі моделі айфонів, починаючи з iPhone 3G, а також всіх пристроїв, сумісних із Bluetooth.

Сайт Kickstarter займається збиранням коштів на втілення проекту BEARTek у життя. Компанії Blue Infusions Technologies необхідно зібрати 50 000 $, щоб запустити виробництво аксесуарів. Зацікавлені особи вже зібрали 8 900 $ за місяць до закінчення терміну.