Перейти до основного вмісту

Samsung Galaxy Note 10+ та Note 10 - все що потрібно знати: характеристики, кольори, S Pen

Відбувся анонс довгоочікуваної серії смартфонів Galaxy Note 10 , яку Samsung представив на спеціалізованому заході Unpacked 2019.

Основними перевагами дебютантів Galaxy Note 10 та Note 10+ є Dynamic AMOLED-екран з дуже тонкими рамками, невеликим отвором для фронтальної камери в центрі та стілус S Pen з широкою функціональністю. Електронне перо дозволяє дистанційно включати затвор камери, керувати треками в плеєрі, гортати слайди, трансформувати рукописний текст у друкований та зберігати у форматах .txt, .pdf або .doc. Також, нове видання S Pen наділено функцією керування за допомогою жестів (вмонтовані гіроскоп та акселерометр), без безпосереднього торкання екрана.

Характеристики та забарвлення

Камера Samsung Galaxy має широкі можливості зйомки відео. Вона здатна знімати ролики із застосуванням ефекту боке (розмите фон), має в своєму розпорядженні функцію Audio Zoom, реалізованої за допомогою трьох мікрофонів, які здатні виділити конкретне джерело звуку всередині огляду камери при зйомці відео. Потрійний модуль включає: основний сенсор – 12 Мп, об'єктив для телефотозйомки – 12 Мп та ширококутний на 16 Мп. Також, Galaxy Note 10+ обладнаний ToF-камерою для швидкого та ефективного сканування об'єктів та створення 3D-моделей для AR.

Galaxy Note 10 та Galaxy Note 10+ обладнані ємними батареями з підтримкою швидкісної зарядки 45 Вт, бездротової та реверсивної бездротової зарядки. Однак, моделі позбавлені аудіопорту 3,5 мм та кнопки Bixby.

Інші специфікації Galaxy Note 10 включають новітній процесор Exynos 9825. ОЗУ - 8 ГБ у Galaxy Note 10 і 12 ГБ у Note 10+, ПЗУ - 256 ГБ (у деяких регіонах вийде варіант на 512 ГБ і 1 ТБ), ультразвук в екран, стереодинаміки AKG з підтримкою Dolby Atmos та ОС Android 9 Pie з прошивкою One UI.

Очікувані ціни

Колірна палітра Galaxy Note 10 та Galaxy Note 10+, у скляно-металевому корпусі, для нашої країни, представлена на знімках.

В інших країнах будуть доступні синя та рожева версії. За попереднім замовленням новинку, вартістю від $1182, можна оформити вже зараз. Реліз розпочнеться 23 серпня.