Перейти до основного вмісту

Samsung Galaxy S3 з діагоналлю 4 дюйми

Компанія Samsung готується представити зменшену версію свого телефону Galaxy S3. Вона почала розсилати запрошення на захід, який відбудеться 11 жовтня у Німеччині. Вона обіцяла зробити сюрприз шанувальникам гаджетів серії Galaxy.

У листівці фігурують такі гасла як «щось маленьке може бути справді великим» та «приготуйся до маленької сенсації». Також в центрі листівки можна помітити букву S, яка використовується для позначення серії Galaxy S. Виходячи з цього можна припустити, що на нас чекає менший брат, флагмана компанії Samsung.

Таким чином компанія хоче збільшити популярність своїх смартфонів, так як багато хто не купує S3 саме через його громіздкість (діагональ екрану має 4.8 дюймів), зменшивши розміри, а заодно і ціни на свою новинку, вони сподіваються збільшити популярність на тлі виходу нового iPhone 5.

Очікується, що новий Galaxy S3 Mini повторюватиме у плані дизайну флагмана серії Galaxy S3. Однак він вже працюватиме на оновленій версії андроїд - 4.1 Jelly Bean. Швидше за все девайс отримає роздільну здатність 480 x 800 пікселів. п'яти мегапіксельну камеру, та двоядерний чіп. Найприємнішою новиною є те, що очікувана ціна на новинку не перевищуватиме 250$