Перейти до основного вмісту

Samsung готує ще один складний смартфон на кшталт Galaxy Fold - Project Valley

Минулого року на Samsung Developer Conference 2018 корейський виробник презентував на той момент безіменний смартфон Galaxy Fold. Це модель із двома дисплеями, один з яких може складатися вдвічі, роблячи апарат компактнішим. У 2019 році смартфон надійшов у продаж із цінником 1980 доларів. Днями, 29 жовтня, розпочала свою роботу конференція Samsung Developer Conference 2019, на якій знову йшлося про складний форм-фактор.

Розробники продемонстрували модель "розкладачки" з гнучким дисплеєм, дизайн якого дуже схожий на Galaxy Note 10 , виконаному у вигляді класичного моноблока з передньою камерою в центрі екрану. Демонстраційний ролик показує один варіант використання, проте Samsung обіцяє продовжити експерименти з прогресивним форм-фактором.

Нагадаємо, що не так недавно з'явилися витоки про складне Samsung з таким же форматом. У різних джерелах він називався Project Valley (V - доладна форма) і Galaxy X. Пізніше, розробники вирішили використовувати інший формат. Samsung вже не зможе стати першим на ринку із такою пропозицією. У листопаді Motorola планує випуск "розкладачки" Razr. Свою інноваційну модель Samsung готується показати в 2020 році.