Перейти до основного вмісту

Samsung працює над складним Galaxy X смартфоном, щоб забрати популярність у iPhone 8

Про те, що Samsung планує випуск першого складного смартфона на 2017 рік, стало відомо у грудні. А сьогодні, інсайдери повідомили, що унікальний смартфон вийде восени 2017 року, тобто практично одночасно із найновішим iPhone 8.

Є вже деяка інформація про Galaxy X

У листопаді з'явився проект корейського з назвою Project Valley, що згинається, і повідомлення про можливий вихід інноваційного пристрою в серпні-вересні. Ймовірно, Samsung готує сильного конкурента майбутньому iPhone 8, який отримає абсолютно новий форм-фактор, що включає скляний корпус та дисплей від краю до краю.

Існує велика ймовірність, що Samsung покаже апарат у 2017 році. Можлива назва девайсу - Samsung Galaxy X. Samsung Galaxy X буде оснащений 4К-дисплеєм та багатофакторною системою розпізнавання від Synaptics. Інші характеристики Galaxy X поки що знаходяться на рівні припущень.

У ранніх витоках повідомлялося, що складний апарат Samsung складатиметься з двох сенсорних панелей, що з'єднуються шарнірним механізмом. Така конструкція дозволить використовувати смартфон як планшет, поєднавши екрани в один.

Побажаємо успіху унікальному складному смартфону Samsung та майбутньому "вбивці" iPhone 8.