Перейти до основного вмісту

Samsung заробляє на iPhone X більше грошей, ніж із продажу Galaxy S8

Головні конкуренти мобільного ринку, Apple і Samsung, тісно співпрацюють на основі взаємовигідних умов. Відомо, що постачанням дисплеїв для преміального iPhone X займається Samsung, яка, у разі успіху гаджета, зможе збільшити свій прибуток.

Видання The Wall Street Journal опублікував результати аналізу Counterpoint Technology, яке стверджує, що за належного рівня продажів iPhone X, рівень прибутку Samsung перевищить доходи від реалізації корейського флагмана Galaxy S8 (до речі, найкращі чохли на Гелексі С8 є за посиланням).

Фахівці використали прогнози продажу iPhone X і Galaxy S8 протягом 20 місяців з початку релізу (цей інтервал вважається найбільш показовим для продажу). У планах Apple, з 3 листопада (старт продажів) реалізувати 130 млн iPhone X, де 100 доларів з кожної моделі надійдуть на рахунок корейців.

Samsung планує продати 50 млн Galaxy S8, прибуток від кожного з яких складе 202 доларів для Samsung та виробників деталей та складових. Отже, прибуток від iPhone X буде найвищим серед надходжень від комплектуючих.