Перейти до основного вмісту

Секрети пошукового рядка в iTunes

На сьогоднішній день програмування дійшло досить високого рівня, і така функція, або деталь, як пошуковий рядок, може мати масу додаткових можливостей, які "просунуті" користувачі давно взяли собі на озброєння. У цій статті йтиметься про три приховані можливості пошукового рядка в iTunes.

Секрет перший. Пошук об'єктів за рейтингом

Якщо в пошуковому рядку прописати три зірочки (***) і натиснути кнопку "Enter", тоді у вікні iTunes залишаться тільки ті об'єкти, які мають три зірки рейтингу та вище, а решта просто відсіється. Аналогічним чином працює введення двох, чотирьох та п'яти зірок у пошуковий рядок iTunes.

Секрет другий. Колишній фільтр об'єктів

З виходом нових версій iTunes змінився і функціонал пошуку об'єктів у ньому. Якщо раніше під час введення початку назви потрібного об'єкта вміст вікна фільтрувалося, тепер виводиться окремий бокс з результатом пошуку. Щоб повернути попередній функціонал, слід натиснути на знак збільшувального скла і зняти галочку з пункту "Пошук по всій медіатеці".

Секрет третій. Швидке налаштування об'єкта

Цей секрет працює при вибраному пункті "Пошук по всій медіатеці", який розглядався вище. Якщо у списку шуканих даних натиснути на об'єкт, він відповідно відкриється. Якщо ж навести на нього мишкою і натиснути на кнопочку "+" справа, тоді цей об'єкт Ви поставите на чергу відтворення. Якщо ж натиснути кнопку ">", тоді відкриється додаткове меню з діями властивими даному об'єкту.