Перейти до основного вмісту

Шанувальники Злих Пташок чекають на Angry Birds Space

Незабаром Rovio порадує нас виходом ще однієї чудової гри з серії Angry Birds. Ця новинка називатиметься Angry Birds Space. Як завжди, розробники піднімають планку унікальності та неповторності своїх проектів. Злих Птахів відправили до космосу для з'ясування стосунків.

З ким же воюватимуть Angry Birds?

Відповіді на всі запитання ми дізнаємось після офіційного виходу гри Angry Birds Space, що відбудеться 22 березня. Шанувальники гри з великим нетерпінням очікують на вихід новинки.

Попередні ігри з однойменної серії завантажили понад 700 мільйонів людей. Це лише офіційна інформація з Apple App Store, адже статистика замовчує про те, скільки завантажили гру безкоштовно через installous тільки Богові відомо. Тому з виходом нової гри буде неймовірний ажіотаж.

Творці обіцяють повністю змінити ігровий процес та керування. Більшість героїв залишиться із нами. Ми побачимо звичних та улюблених для нас персонажів.

Давайте поділимося здогадами про те, яка ж гра Angry Birds Space і з ким воюватимуть птахи цього разу. :) І до речі, в нашому інтернет магазині є повна колекція м'яких іграшок Angry Birds . :)