Перейти до основного вмісту

Що б випередити Samsung, Apple разом з LG розробляють гнучкий iPhone

З випуском преміальної моделі iPhone X Apple піднялася на новий рівень, вперше використовуючи в смартфонах OLED-панель. Значним став і дизайн новинки – рамки дисплея стали значно тоншими.

Нещодавно в корейських ЗМІ з'явилася інформація про розробки американської корпорації ще більш амбітного проекту. Це iPhone з гнучким (складним) дисплеєм, у створенні якого бере участь LG, яка досягла суттєвого прогресу в OLED-технології. Ходять чутки, що LG Innotek займатиметься створенням RFPCB (rigid flexible printed circuit board), а LG Display – виготовленням гнучкого екрану.

Можливо, Apple зупинила свій вибір на LG, оскільки співпраця з нинішнім постачальником OLED-дисплеїв Samsung, а також основним своїм конкурентом може призвести до витоків ідей і технологій. Відомо, що Samsung вже давно веде розробки доладного смартфона, перша модель якого може вийти, обмеженою партією, в 2018 році, в той час як Apple планує запуск свого продукту не раніше 2020 року. Співпраця Apple і Samsung триватиме до 2019 року, а за цей час LG зможе організувати виробництво необхідних для купертинівців обсягів. Таким чином, на нас чекає цікаве суперництво інноваційних досягнень лідерів мобільного ринку.

Новини цікаві, і настають часи змін у світі розумних телефонів. Але поки що залишаються актуальними захисні аксесуари. Запрошуємо вас відвідати наші товари: