Перейти до основного вмісту

Що робити, коли iPhone намочили, впустили у воду

Швидше за все, Ви вже намочили iPhone, впустивши його у воду, тому й знайшли цю статтю. Ні, хочу Вас лякати, але пошкодження телефону водою, вологою – найбільша проблема. Але, якщо дотримуватись деяких заходів безпеки, є великий шанс врятувати Ваш Айфон. Уважно читайте.

Практично кожен власник мобільного телефону опинявся у ситуації, коли його мобільник потрапляв під дощ чи пірнав у раковину з водою. Що ж робити у такій ситуації? Вода, що потрапила всередину смартфона, може окислити мікросхему, і тоді комунікатор не включиться вже ніколи.

Що робити насамперед після влучення води в iPhone?

  • У жодному випадку не включайте телефон;
  • Якщо у Вас є досвід та інструменти, слід акуратно розкрутити смартфон, зняти акумулятор та просушити материнську плату феном. Сушити слід не дуже гарячим струменем повітря, протягом 15 хвилин. Після цього, нехай айфон ще полежить 24 години у вимкненому стані.
  • Якщо Ви не бажаєте розкручувати корпус телефону, можна придбати пачку рису і покласти його туди. Протягом 48 годин рис вбере вологу. Цей спосіб не може гарантувати 100% результату, але врятувати апарат повинен. Як врятували мокрий iPhone за допомогою рису .
  • Найкраще, занести телефону до найближчого сервісного центру iPhone . Де фахівець поверне у життя Вашого улюбленого друга.

Чому волога і вода настільки небезпечні для Apple iPhone?

Волога дуже небезпечний ворог. У вологому середовищі смартфона під впливом струму відбувається електрохімічна корозія. Яка зашкодить найдорожчу деталь телефону – материнську плату.

Сучасна техніка, не лише Apple iPhone, боїться вологи. Попадання води може повністю вивести пристрій із робочого стану. Будьте обережні та уважні, і Ваш найкращий телефон iPhone прослужить Вам довгий час. А щоб захистити смартфон від пошкоджень, переходьте в наш каталог аксесуарів, де можна купити чохол для iPhone , оригінальний і стильний, за чудовою ціною.