Перейти до основного вмісту

Що таке Apple CarPlay?

Чули про нову фішку від яблучної компанії для автомобілів? Сьогодні ми розповімо, що таке Apple CarPlay. Компанія Apple представила світові свій новий проект – пристрій для автомобілістів, систему CarPlay.

Що це за дикий звір?

CarPlay, яка, являє собою iOS in the Car з новою назвою, відкриває для водіїв доступ до програми Apple Maps, відео, музики, Siri, голосових викликів (у розпорядженні Siri 9 мов), повідомлень.

Які бренди машини вже мають підтримку?

Своїм винаходом Apple розширює можливість використання iPhone у автомобілі. Система CarPlay розроблена для нових Ferrari, Mercedes-Benz та Volvo. Крім того, CarPlay підтримують такі великі виробники, як BMW, GM, Ford, Honda, Jaguar, Hyundai, Kia, Nissan, Suzuki. Subaru та Toyota.

Водіння стане безпечнішим

Система CarPlay дозволить користувачам відчути програми iPhone кінчиками пальців. Зручний інтерфейс CarPlay містить весь перелік програм iOS. І це дуже зручно!

До речі, якщо Ви любите свою машину, тому що я раджу Вам почитати про наш новий сервіс - чохли для iPhone зі своїм дизайном . Ми можемо набити на якісному чохлі будь-яку Вашу картинку.