Перейти до основного вмісту

Що таке еко-шкіра, з якої ми робимо обкладинки на паспорт?

Екошкіра - це якісний замінник шкіри, виготовлений на основі нових технологій, а деякі її властивості, навіть перевищують характеристики натуральної шкіри. Істотно відрізняється від штучного шкірозамінника. Сировина, на основі поліуретану, що використовується для виробництва екошкіри, не містить шкідливих для здоров'я речовин, які не виділяються в процесі використання матеріалу.

Маючи оптимальні гіпоалергенні властивості: еко-шкіра не викликає подразнень на шкірі і, на відміну від полівінілхлориду (основа штучної шкіри), не має хімічного запаху. Повітропроникний і гігроскопічний матеріал не сприйнятливий до перепаду температур, приємний на дотик, - вироби зберігають форму, фактуру.

Завдяки сучасним технологіям виготовлення, еко-шкіра демонструє високу надійність та комфорт при використанні.

Переваги еко-шкіри:

  • Точна імітація фактури натуральної шкіри.
  • Стійкість до стирання та розривів - на рівні кращих зразків натуральних та штучних матеріалів.
  • Еластична, створює приємні тактильні відчуття.
  • Екологічний матеріал, що не містить токсичних домішок, на основі бавовняних волокон. До складу входять протиалергенні матеріали та натуральна шкіра,
  • Морозостійкість – не твердне і не тріскається при низьких температурах.
  • Легкий догляд, просте чищення.

Всі ці характеристики забезпечують екологічність матеріалу, який і зветься еко-шкіра. Готові вироби з еко-шкіри – сумки, обкладинки на паспорт, чохли для смартфона комфортні та практичні у використанні, прості у догляді та завжди виглядають дуже сучасно та стильно.

Основою шкіри є бавовняне волокно, що створює еластичність, м'якість, гідроскопічність матеріалу та, крім того, високу міцність до розтягування та розривів. Основний шар складається з натуральної шкіри, штучних матеріалів на основі целюлози, потім йде фінішний поліуретановий шар.

Еко-шкіра, на відміну від натуральної шкіри, завжди має рівномірну товщину, ідеальну якість фактури, фарбування тощо.

Обкладинки на паспорт з еко-шкіри, навіть більш практичні зразків з натуральної шкіри, довго зберігають первозданний вигляд, прсти у догляді, а коштують у рази дешевше.

Як доглядати?

До виробів з екошкіри рекомендуємо ставитися дбайливо. Побутові забруднення (кава, чай, вино та ін), пил та бруд можна видалити вологою тканиною, а потім протерти насухо. Дуже забруднені місця слід обробити спиртововодним розчином 40-50%, нашатирним спиртом або скористатися очисником для натуральної шкіри.

Поглянь на класні обкладинки на паспорт: