Перейти до основного вмісту

Що таке Live Photos і як робити живі фотографії на iPhone 6S

Цікава у Apple тактика, щороку показувати або новий дизайн смартфона, або програмну фішку, яка має продавати їх нові смартфони. Пам'ятаєте вихід iPhone 4S, в якому насправді не було нічого нового, а з'явилася тільки Siri? Тепер і цього року Apple випустила iPhone 6S з новим екраном з 3D Touch і живими фотографіями Live Photos. Сьогодні ми розповімо вам, що таке Live Photos та як робити живі фотографії на iPhone 6S.

Live Photos - живі фотографії чи коротенькі відео?

Живі фотографії поки що загадка. Це не відео, а новий формат фотографій в які міститься звук і трохи відео. Тобто ваші фотки оживають. Подивитися на дівчинку вище. Ось такими можуть бути всі ваші фото-альбоми на Айфоні. Це геніально.

Хоча компанія HTC вже 3 або 4 роки тому мала таку технологію на своїх смартфонах. Але вона не прижилася і не стала дуже популярною. А Apple вдасться просунути цю особливість за кілька місяців. Це магія компанії.

Live Photos займатимуть у два більше місця на смартфоні, ніж звичайні зображення. Їх можна ставити на заставку екрана та на його блокування. Оживають фото після сильного натискання на екран телефону.

Як робити живі фото за допомогою iPhone 6s

Робити чудові живі фотки можна за допомогою стандартної програми "Камера". Досить натиснути на потрібну іконку, яка знаходиться серху програми.