Перейти до основного вмісту

Що таке Smart Cover для Apple iPad

Smart Cover для Apple iPad – креативний та незвичайний аксесуар, до якого неможливо залишитися байдужим. Він викликає неоднозначне ставлення. З одного боку – призначений для захисту планшета, з іншого – закриває лише його екран. Плюс – неймовірно функціональний, чохол на всі випадки життя.

За кількістю підробок Smart Cover, що пропонуються до продажу, можна судити про популярність аксесуара.

У чому привабливість цього продукту?

Давайте розберемося разом. Палітра кольорів Smart Cover схожа на веселку. Хіба можна відмовити собі в задоволенні користуватися таким аксесуаром?

Smart Cover надає особливий шик та елегантність iPad, здавалося б ідеальному продукту від Apple. Тобто вони стоять один одного!

Перевага Smart Cover

На нашому відео Ви зможете переконатись, що розлучитися зі Smart Cover неможливо. Його переваги – гнучка витончена форма, міцний матеріал, магнітне кріплення, багатофункціональність. Його можна зігнути та перетворити на підставку, для зручного перегляду відео, комп'ютерних ігор або для набору тексту.

З Smart Cover планшет стійкий на будь-якій поверхні, навіть на м'якому ліжку, кріслі, дивані. Закрита обкладинка відключає iPad, переводить його в режим сну. Як тільки її відкрити, комп'ютер автоматично увімкнеться.

Досвід використання Смарткавера:

  • Один невеликий недолік – це поява смужок на екрані під обкладинкою. це ілюструє фото. Але ганчірочка їх мікрофібри легко видаляє такі забруднення.

  • Мікрофібра покриває внутрішню поверхню Smart Cover, що дозволяє захистити дисплей і утримувати в чистоті і саму оболонку. Плями від продуктів відчищаються відносно легко, складніше впорається з плямами від чорнила або кулькової ручки.
  • Зовнішня поверхня з поліуретану, звичайно, брудниться при щоденній роботі, але легко витирається.

  • Сам Smart Cover завдяки м'якому матеріалу не залишає подряпин на планшеті, але в місцях з'єднання магнітів іноді з'являються подряпини.
  • Незважаючи на витонченість обкладинки, вона злегка додає ваги iPad, але при необхідності швидко, без проблем знімається.