Перейти до основного вмісту

Шлюб Meizu M2 Mini – які поломки зустрічаються найчастіше?

Нещодавно вийшов смартфон Meizu M2 Mini. зі збільшеним накопичувачем пам'яті, прогресивною камерою та чуйним дисплеєм. Однак, використання гаджета виявило деякі технічні недоліки пристрою, які ми виклали у цій статті. Такі проблеми зустрічаються досить часто, тому що смартфони Меїза продаються як гарячі пиріжки.

На що нарікають користувачі Meizu M2 Mini?

Що викликає претензії користувачів на роботу Meizu M2 Mini?

1. Чутлива задня панель викликає роботу функції "Назад".

Коли користувач випадково натискає на задню кришку, пристрій виходить з працюючої програми або залишає сторінку, що читається. Поки інженери шукають спосіб усунення цього недоліку, вам може допомогти чохол Meizu M2 Mini на сайті iOK.

2. Погано зафіксована батарея.

Деякі користувачі скаржаться на те, що батарейка слабо приклеєна скотчем і просто бовтається та гримить у корпусі пристрою.

3. Недостатньо чутливий тачскрин.

Для запуску додатків на деякі ділянки доводиться натискати кілька разів.

4. Несправний слот для сім-карти.

Не одна Sim-картка, вставлена в слот, не працює.

5. Виникають плями та смуги на екрані.

Світлі і темні плями, що з'являються на екрані, смуги, на які скаржаться користувачі, говорять про проблему з флейфом.

6. Погана робота мікрофона та динаміків.

Виникають шуми, перешкоди, хрипи під час розмови, а мікрофон відмовляється працювати. Найімовірніше – це заводський шлюб. Звичайно, всі ці проблеми не стосуються всіх смартфонів Meizu M2 Mini. Більшість девайсів демонструють чудову роботу за такі невеликі гроші.

Проте, найбільша і найпоширеніша небезпека, - це удари і падіння, які ламають екрани. Тому ретельно перевіряйте свій смартфон до покупки і обов'язково купіть бампер для Meizu M2 Mini . Радимо взяти аксесуар із силікону, саме вони зможуть максимально захистити пристрій. На iOK навіть можна створити чохол для Meizu з особистим дизайном .