Перейти до основного вмісту

Швидкий та якісний ремонт планшетів iPad у Києві

Apple iPad, що стрімко увійшли в моду, стали частиною нашого життя. Їх зручність, мобільність, стильний дизайн та ергономічність, не залишають байдужим користувачів різного віку та соціальних груп. Але навіть виняткова річ піддається неполадкам, при щоденному використанні. Ми допоможемо вам підтримувати iPad у відмінному стані.

Здійснимо швидкий та якісний ремонт iPad у Києві

Сервісний центр iOK здійснить якісний ремонт яблучних планшетів iPad 2/3/4. Наші фахівці зроблять безкоштовну діагностику планшета, оцінять ступінь складності ремонту, визначать термін виконання.

Терміни ремонту планшета iPad:

  • Якщо несправність стосується програмного забезпечення - ремонт проводиться протягом кількох годин.
  • Якщо вам необхідний складний ремонт планшетів iPad 2, 3, 4 (наприклад: заміна мікросхем, плат, перепаювання контролерів), можливо, знадобиться залишити планшет на кілька днів, залежно від наявності оригінальних комплектуючих.

Впораємося з ремонтом iPad будь-якої складності

Ми здійснюємо заміну будь-яких деталей і комплектуючих: екрана, динаміків, корпусу, кнопки включення, скла, тачскріна, батареї, робимо заміну мікросхем, що вийшли з ладу. У нас Ви зможете оновити програмне забезпечення iPad, встановити додаткові програми, зробити перепрошивку iPad та ін.

Наші кваліфіковані спеціалісти з відповідальністю відносяться до побажань клієнтів, здійснюють якісний ремонт у гранично стислий термін. Застосування новаторських методів, вивчення нових технологій і досвід наших професіоналів дозволяють впоратися з будь-якою проблемою кожної моделі Apple планшетів.

За Вашим бажанням зробимо адресну доставку по Києву.