Перейти до основного вмісту

Швидше за все рамки екрана Nubia Z17 будуть меншими, ніж у Galaxy S8

Nubia – дочірня компанія виробника ZTE готує випуск флагманського смартфона Z17. Нещодавно був представлений компактний варіант моделі, а незабаром вийде і справжній флагман. До вашої уваги живий знімок майбутнього апарату.

На ньому зображений смартфон з вигнутим екраном, що займає практично всю площу передньої панелі і зовсім вузький верхній відступ, на якому розмістився подвійний фотомодуль. Інші деталі, у тому числі розмовний динамік, на фото не видно. Не виключено, що виробник використовує пряму передачу звукових хвиль (на кшталт Xiaomi Mi Mix , Sharp Aquos Crystal, Gigaset ME та Google Glass).

Вчора Nubia розмістила в Мережі тизер новачка і назвала дату його презентації. Як і очікувалося, прем’єра відбудеться 1 червня. Два кола і напис "More than you can see" ("Більш того, що ви можете побачити"), показані на тизері, можна трактувати, як стилізоване зображення подвійного модулі та опис безрамкового дисплея. Крім того, одне коло дуже нагадує райдужну оболонку ока.

Ймовірно, Nubia Z17 буде оснащений датчиком розпізнавання райдужної оболонки ока. Відомо, що Nubia Z17 оснастять чіпсетом Qualcomm Snapdragon 835, Full HD-дисплеєм, модулем - 12 Мп, ПЗУ - 128 ГБ і ОЗУ - 6 ГБ.