Перейти до основного вмісту

Скільки коштує iPad Mini в США

23 жовтня, Каліфорнія. День та місце народження новинки – компактного планшета Apple iPad Mini. Короткий огляд параметрів планшета ми вже зробили, тепер пропоную розібратися з цінами. Чи знаєте Ви, скільки коштує iPad Mini у США? Нам відомо. Тепер залишається лише поділитися з Вами. І ворожити на кавовій гущі, скільки нам обійдеться покупка новинки в Росії чи Україні.

Ціни на iPad Mini в США

Якщо Ви вже не новачок у світі Apple, Вам має бути відомо, що ціна на всі пристрої iPad залежать від обсягу пам'яті і чи є підтримка мереж 3G або LTE. Тому ситуація з цінами на iPad Mini в Америці наступна:

Як видно на малюнку, маленький яблучний планшет може похвалитися низькою вартістю. За бюджетну модель нас попросять заплатити всього 329 американських доларів. Як за чорну модель, так і білу. Далі ж вартість гаджета круто йде вгору.

Максимальна модель iPad Mini коштуватиме 529 доларів. За таку суму ми отримаємо 64 Гб пам'яті, плюс підтримку 3G, LTE. Ціни кусаються. І бюджетною її назвати не повертається мова. Однак, завдяки різним комбінаціям параметрів пристрою, можна дуже успішно підібрати для себе маленький Айпад.

Чи зупинять нас ціни за маленький iPad?

Звичайно ж ні. Аналогів на ринку немає. Планшети на базі Android навіть не слід розглядати. Пластикові, повільні і не з таким вдалим екраном щодо пропорційності сторін. А програмне забезпечення та багаті пакети програм, яких налічується близько 750 тисяч, ставлять усіх виробників гаджетів на лопатки. Google, тримайся.

Чекаємо з нетерпінням ціни на iPad Mini в Україні та Росії. Про які ми Вам першими розповімо.